grondverzet bestrating zand en puin

Sloopwerkzaamheden

Met de aanschaf van eigen machines en materieel begon ook de zoektocht naar de maximale inzetbaarheid van deze machines en materieel. De extra inzetbaarheid werd al gauw gevonden in het verlenen van sloopdiensten. Zowel handsloop als machinale sloop worden verzorgt door RGB algemene dienstverlening.

Door de agrarische achtergrond van eigenaar Raymon Grote Beverborg, zijn er veel contacten binnen de agrarische wereld. De bekende Rood voor Rood regeling zorgt voor veel sloopwerk. Veelal oude in onbruik geraakte varkens/koeienstallen worden gesloopt. De grond waar de gebouwen opstaan kan dan verkocht worden als bouwkavels binnen de gemeente waar de gebouwen staan. Daar dit veelal gestopte agrariërs zijn komen wij hier als RGB algemene dienstverlening veelvuldig mee in aanraking. Wij verzorgen dan het hele traject van advies tot oplevering van de bouwkavels. Denk hierbij aan asbest inventarisatie, asbest verwijdering, sloop, verwerken van de afvalstroom die ontstaat, op locatie puinbreken, aanvoer van schone gecertificeerde grond en verwerking van de grond.

Dit alles wordt uitgevoerd met eigen materieel en goed opgeleid personeel. Deze combinatie zorgt voor een zorgeloze uitvoering van uw werkzaamheden.